-->

Killers (2010) Elokuva-arvostelu

Elokuvan nimi ei ihan heti anna odottaa romanttista komediaa, mutta sellainen tässä on kyseessä. Aina varovainen Jen (Katherine Heigl) lähtee lomalle vanhempiensa kanssa ja tapaa lomalla unelmiensa miehen Spencerin (Ashton Kutcher) Kumpikaan ei kuitenkaan anna täysin totuudenmukaista kuvaa itsestään, sillä Spencer on entinen palkkamurhaaja. Hän kuitenkin päättää jättää sen osan elämää taakseen ja pari muuttaa asumaan lähiöön. Entinen elämä ei kuitenkaan suostu hyväksymään Spencrin eroanomusta niin sopuisasti ja pari joutuukin keskellä tapahtumasarjaa jossa he eivät voi luottaa kehenkään...

Elokuvan pääparin lisäksi Killersiä tähdittävät mm. Tom Selleck ja Katherine O'Hara Jenin vanhempina.

Ashton Kutcher tuli tutuksi tv-sarjasta 70's Show jota seurasi hänen tuottomansa piilokamera ohjelma Punk'D. Kutcher näytteli vuonna vuonna 2004 loistavassa Butterfly Efffect - elokuvassa, mutta on sen jälkeen jäänyt jumiin ns. vähemmän kunnianhimoisiin elokuviin. Killersikään ei tähän tuo muutosta. Kutcher kuitenkin hoitaa oman osansa hyvin ja on selvästikin treenannut muutakin kuin vitsien kertomista ennen elokuvan kuvauksien alkamista.


Tv-sarjoista Roswell ja Greyn Anatomia tutuksi tulleesta Katharine Heiglista on tullut elokuvan uusi Reese Witherspoon. Vuodesta 2007 lähtien tämä kaunotar on joka vuosi näytellyt hittikomediassa ja tämä vuosi ei tee poikkeusta. Knocked Up, 27 Dresses ja Ugly Truth saavat Killersistä loistavan jatkumon Heiglin komediennen taidoille.

Killers on hauska elokuva jossa on toimintaa ja kauniita ihmisiä. Tällaisia popcorn-komedioiden tuleekin olla, hauskoja katsoa ja helppoja unohtaa. Juuri niinkuin Killers.

****


Edellinen
« Uudempi
Seuraava
Vanhempi »