-->

Salt (2010) - Elokuva-arvostelu

Minulla ja Angelina Joliella on aina ollut vähän kivikkoinen taival. Jotenkin emme vaan ole olleet samalla aaltopituudella. Ensimmäisen Tomb Raiderin aikoihin meillä meni vielä ihan hyvin, toisen jälkeen alkoi tilanne huonontua. Ja sitä rataa se on ollut tähän päivään asti.

Mutta tänään katsoin elokuvan Salt, jossa Angelina on pääosassa. En tiedä, nyt minusta tuntuu että ehkä meillä sittenkin on vielä toivoa...

Philip Noycen ohjaama elokuva Salt kertoo mielenkiintoisen tarinan CIA:ssa työskentelevästä Evelyn Saltista, jota vieraan vallan edustaja syyttää kaksoisagentiksi. Tästä alkava kissa-hiiri leikki on parhaita pitkään aikaan ja katsojakin saa elokuvan aikana vaivata harmaita aivosolujaan miettiessään, missä oikein mennään. Ja tämä ei todellakaan tarkoita sitä, etteikö aivoja voisi myös jättää narikkaan jos on sellainen fiilis, sillä elokuvan toiminta on todella näyttävää. Angelina Jolien lisäksi elokuvassa nähdään myös Liev Schreiber ja Chiwetel Ejiofo joista kumpikin hoitavat roolinsa rutiinilla. Ja Jolie, sehän on ihan tosi hyvä. Mukava yllätys.
****
Edellinen
« Uudempi
Seuraava
Vanhempi »