-->

Men in Black 3 syöksi Avengers - elokuvan USA:n ykköspaikalta


Kauan se kesti, no 3 viikonloppua itseasiassa, ennen kuin Avengers - elokuva joutui lupumaan ykköspaikastaan USA:n katsotuimpana elokuvana. Tänä viikonloppuna kuitenkin Men in Black sarjan kolmas osa, nasevasti nimetty Men in Black 3 syöksi sen valtaistuimeltaan keräten n. 55 miljoonan dollarin lipputulot. Huonosti ei viikonloppu mennyt kyllä kyseiseltä supersankarielokuvaltakaan sillä se ylsi USA:ssa yli 500 miljoonan kokonaistuoton ja otti omakseen Avatar elokuvan ennätyksen nopeiten puoleen miljardiin dollariin yltäneenä elokuvana. Huomioitavaa on myös se että Avengers pääsi tähän vain 23 päivässä kun James Cameronin Avatar tarvitsi samaan 32 päivää.

Men in Black 3 taas, vaikka ylsikin paalupaikalle tänä viikonloppuna, tuskin tulee yltämään edes 150 miljoonan dollarin kokonaissaaliseen jenkeissä. Maailmalla MIB 3 tienasi kuitenkin myöskin hulppeat 130 miljoonaa joten saattaa olla että Men in Black sarka pääsee vielä korkeampaankin sarjanumeroon.

Avengers on tällä hetkellä tienannut maailmanlaajuisesti n 1.3 miljardia ja on kaikkien aikojen listan neljäntenä, edelleen vain edellä mainittu Avatar, Cameronin toinen huippumenestyjä Titanic ja Harry Potter sarjan päätösosa.


Edellinen
« Uudempi
Seuraava
Vanhempi »