-->

Millainen on unelmien elokuvateatteri?

Elokuvateatteri on elokuvaharrastajalle pyhä paikka. Sinne mennään hakemaan elämyksiä, sinne karataan todellisuutta ja siellä elokuvaharrastajan on hyvä olla. Mutta mitkä ominaisuudet tekevät hyvän elokuvateatterin? Mitä siellä pitää olla, mitä ei saa olla, miltä sen pitää näyttää ja kuulostaa, mitä siellä tarjoillaan ja niin edelleen...

Yleensä ottaen vain isoilla paikkakunnilla asuville on tarjolla vaihtoehtoja elokuvateatteria valitessa, kun taas maakunnissa saa olla onnellinen jos se yksikin elokuvateatteri pysyy pystyssä. Nyt aion kuitenkin rakentaa kaikkien aikojen elokuvateatterin.

Kino Unelmassa on 10 salia, jotka kaikki ovat yhtä isoja ja joissa kaikissa jyllää sellaiset audiot että actionpauke kuuluu ja draaman hiljaisuus jylisee. Valkokangas joka salissa on tietysti isoin mahdollinen ja kuvia voi näyttää niin diginä kuin filmilläkin. Kaikki dimensiot näkyvät 2D:stä 3D:en.


Kino Unelmassa on ikäraja joka estää teinien pääsyn teatteriin. Unelmien elokuvateatteri ei myöskään salli kännyköitä, eikä rapisevia karkkipusseja. Kaikki herkut ostetaan alakerran standilta, jossa myydään voinmakuista popcornia. Sieltä löytyy myöskin erittäin kylmää juomaa ja erittäin laaja valikoima karkkeja jotka myydään muovisissa, ei rapisevissa, astioissa.

Aulatiloissa pyörii elokuvien trailereita nonstoppina isoilta ruuduilta. Näytöksiä elokuviin on aamusta iltaan ja illasta aamuun.

Sellainen olisi minun unelmien elokuvateatterini, kerro millainen olisi sinun omasi?

Edellinen
« Uudempi
Seuraava
Vanhempi »