-->

Thrawn - trilogiasta tulisi loistava jatkumo Star Wars elokuvien sarjaan.

Fanipoikien toiveisiin vastattiin: Star Wars elokuvat saavat lisää jatkoa! George Lucas päätti nimittäin myydä yhtiönsä Lucasfilmsin Disneylle. Tällä hetkellä seuraavasta Star Wars elokuvasta ei tiedetä juurikaan muuta kuin että ensi-ilta olisi vuonna 2015 ja käsikirjoittaja on Michael Arndt, Oscar-voittaja elokuvien Little Miss Sunshine ja Toy Story 3 käsikirjoitusten takaa.

Kukaan ei siis tiedä tuleeko uusi elokuva olemaan täysin uusi tarina vai perustuuko se Star Wars: Expanded Universen tarinoihin. Mikäli perustuu niin minulla on tarjota herra Arndtille vain yksi vaihtoehto: Timothy Zahnin Thrawn - trilogia: Imperiumin Perillinen,  Hämärän Laivue ja Keisarin Käsky.

Zahnin Thrawn - kirjat julkaistiin vuonna 1991 - 1993, ennenkuin uudesta Star Wars prequel - trilogiasta oli vielä puhettakaan. Ja millaiset kirjat ne olivatkaan, jos minun pitäisi valita kaikkien aikojen paras Star Wars kokemukseni, valinta olisi vaikea Imperiumin Vastaiskun ja Hämärän Laivue - kirjan välillä. Niin hyviä kirjoja ne ovat!

Nimensä Thrawn - trilogia saa kirjasarjan pahiksen mukaan. Thrawn on sini-ihoinen Chiss - rodun edustaja, ensimmäinen ja ainut eri rodun edustaja jonka edesmennyt keisari valitsi Imperiumin Suuramiraaliksi. Hän on jäätävän taitava sotilaallinen strategikko, ja herrasmies, jos nyt niin voi pahiksesta sanoa. Jos hänet saataisiin tuotua valkokankaalle, saisi Darth Vader todellisen vastuksen siihen, kuka on Star Wars universumin kovin pahis.

Thrawn - trilogia esittelee myöskin suuren määrän muita uusia hahmoja, mm. Mara Jaden, palkkametsästäjänaisen jolla on punaiset hiukset ja salaisuus siitä mistä hän on taitonsa saanut.

Ja ei sovi unohtaa myöskään Lukea, Leiaa, Han Soloa, Chewbaccaa ja muita Star Warsin sympaattisia hahmoja. Jännä kyllä, esimerkiksi Lukesta pidin paljon enemmän tässä kirjasarjassa kuin elokuvissa...

Joten nyt vain peukut pystyyn, kunpa Thrawn pääsisi valkokankaalle!

Jos pidät Star Wars - elokuvista ja et ole vielä lukenut Timothy Zahnin mestariteos trilogiaa, tee se nyt, et kadu!


Edellinen
« Uudempi
Seuraava
Vanhempi »