-->

Millerit | Elokuva-arvostelu

We're he Millers | 2013 | USA | Komedia | ✪✪✪✪
D
odgeball - boltsit pelissä ohjaaja Rawson Marshall Thurberin uusi elokuva We're the Millers - Millerit kertoo tarinan Jason Sudeikisin näyttelemästä pikkudiileristä David Burkesta, joka tarjoaa poltettavaa helpotusta Amerikan keskiluokalle.

Eräänä iltana asiat kuitenkin ottavat käänteen huonompaan suuntaan ja Davidin ruohot ja rahat ryöstetään. Davidin huumepomo (Hangover - elokuvista tuttu Ed Helms) ei ole tästä mielissään ja "ehdottaa" asian ratkaisemiseksi pientä ruohonhakureissua Meksikoon.

Fiksuna miehenä herra Burke tajuaa että paras mahdollisuus selvitä rajan yli huumelastissa on seuraava: Palkata yläkerran strippari (Jennifer Aniston), alakerran ulalla oleva teinipoika (Will Poulter) ja kadulla pyörinyt pikku vixeni (Emma Roberts) esittämään hänen vaimoaan ja lapsiaan ja pakata koko sakki matkailuautoon pikku lomalle kohti Meksikoa. Matkan aikana tietenkin sattuu ja tapahtuu ja selviää että kaikki ei aina olekaan siltä miltä näyttää, tai ehkä onkin...

We're the Millers - Millerit on erittäin hauska elokuva. Tästä pitävät huolen loistavat Jason Sudeikis, joka vakuutti jo Horrible Bosses - Kaameat Pomot elokuvassa, sekä Narnian tarinoista tuttu Will Poulter. Paljon huonommaksi ei jää myöskään huumepomoa näyttelevä Ed Helms. Siinä missä elokuvan miesosasto onnistuu naurattamaan, niin naiset ovatkin sitten muuten vaan erittäin timmissä vedossa...Jennifer Aniston ei ole nimittäin koskaan näyttänyt yhtä hyvältä kuin tässä elokuvassa. Elokuvan keskikohdan strippauskohtaus menee itselläni top5 - listalla elokuvien seksikkäimmistä kohtauksista... Ja eipä Emma (Julian veljentyttö) Robertskaan pahalta näytä.

Elokuva sisältää muutaman ehkä liiankin kliseisen juonenkäänteen mutta onnistuu kuitenkin viihdyttämään ja eritoten se pitää kiinnostuksen yllä päähenkilöitään kohtaan. Lopussa sitä huomaa toivovansa kaikkea hyvää näille seikkailun sankareille joka on aina hyvä merkki elokuvaa katsoessa. Millerit on ehdottomasti yksi vuoden parhaita komedioita, lisää tällaista kiitos!

✪✪✪✪
Millerit
Ohjaus: Rawson Marshall Thurber Pääosissa: Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Emma Roberts, Will Poultier
4 / 5 tähteä
fi
Edellinen
« Uudempi
Seuraava
Vanhempi »