-->

Blade Runner saa vihdoin jatkoa - Harrison Ford mukana

33 years in the making...


Philip K. Dickin tarinaan perustuva Blade Runner julkaistiin vuonna 1982 ja siitä tuli välitön sci-fi klassikko. Jotain Harrison Fordin tähdittämän ja Ridley Scotin ohjaaman elokuvan asemasta elokuvahistoriassa kertoo sen IMDB pistemäärä 8,2 jolla se on sijalla 135 IMDB TOP250:ssä.

Elokuva saa vihdon kauan odotetun jatko-osan ja Harrison Ford tulee tekemään paluun Deckardin rooliin. Elokuvan ohjaajaksi on valittu kanadalainen Denis Villeneuve, jonka edellisiin elokuviin kuuluvat Prisoners ja Enemy, joiden molempien pääosaroolin teki Jake Gyllenhaal.

Elokuvan tarinasta ei tässä vaiheessa ole paljoakaan kerrottavaa muutakuin että se sijoittuu useamman vuosikymmenen päähän alkuperäisestä. Blade Runner 2 elokuvan käsikirjoituksen kirjottavat Michael Green ja Hampton Fancher, joista Fancher toimi myös alkuperäisen Blade Runnerin käsikirjoitustiimissä. Green on sen sijaan toiminut käsikirjoittajana pääosin televisiossa mm sarjojen Everwood ja Heroes kirjoittajana ja tuottajana. Elokuvan tarina on ensimmäisen elokuvan ohjaajan Ridley Scotin käsialaa.

Elokuvan kuvaukset alkavat kesällä 2016, ensi-illasta ei tässä vaiheessa ole tarkempaa tietoa.Edellinen
« Uudempi
Seuraava
Vanhempi »