-->

Spiderman liittyy Marvelin elokuvauniversumiin!

Sony Pictures ja Disney ovat tehneet yhteistyösopimuksen jonka mukaan Spiderman eli Hämähäkkimies nähdään jatkossa myös Marvelin tuottamissa elokuvissa. Sopimuksen mukaan Sony omistaa edelleen hahmon elokuvaoikeudet ja jatkaa omien Hämähäkkimieselokuvien tekoa, mutta hahmo tulee esiintymään myös Marvel Cinematic Universen elokuvissa, alkaen Captain America - Civil War elokuvasta. Sopimuksen mukaan, kumpikin pitää tuottonsa omista elokuvistaan ja Marvel pomo Kevin Feige auttaa Sonya myös heidän Hämähäkkimies - elokuvissaan. Sopimuksen suuri ajatus on siis että yhteistyö hyödyttää kumpaakin studiota.

Jatkossa Spidermanista tulee todennäköisesti myös osa Avengers ryhmää myös elokuvissa, kuten sarjakuvissa. Tätähän on odotettu innolla ja seuraavaksi odotuslistalla onkin sitten X-Men- ja Fantastic Four hahmojen saamien osaksi MCU:ta.

Edellinen Spiderman elokuva Amazing Spiderman 2 oli suuri pettymys, ja tästä johtuen elokuvan pääosan esittäjä Andrew Garfield joutuu väistymään hahmon esittäjänä. Seuraaavan Hämähäkkimiehen etsintä on jo alkanut, etsinnässä on nuorempi ja tuntematon näyttelijä.
Edellinen
« Uudempi
Seuraava
Vanhempi »