-->

Päivän elokuvalöytö - "Vampyyrin suudelma"

Kirpputoreilla on kiva käydä ja varsinkin kaltaiselleni elokuvaharrastajalle ne ovat huippupaikkoja. Koskaan ei tiedä mitä tulee löytämään ja ei varsin alhainen hintatasokaan haittaa. Se tunne kun muutamalla eurolla löydät sen puuttuvan harvinaisuuden tai Michael J. Fox kokoelmasta uupuvan palasen.

Tällä kertaa mukaan tarttui Nicolas Cagen tähdittämä vuoden 1989 elokuva "Vampyyrin suudelma." DVD:llä. Tämä Robert Biermanin ohjaama kauhukomedia on mennyt itseltäni ihan ohitse, varmaan siitäkin syystä että se on tehty ennenkuin elokuvaharrastukseni kunnolla alkoi. Elokuvan muut pääosat ovat Running Man elokuvasta tuttu Maria Conchita Alonso sekä Jennifer Beals joka tähditti Flashdance elokuvaa.

Tutustuessani elokuvaan IMDB-sivustolla kävi nopeasti ilmi, että tämä elokuva jakaa mielipiteitä. Toisten mielestä se on täyttä roskaa ja toisten mielestä nerokas mestariteos jossa Nicolas Cage on jopa parempi kuin Oscarin arvoisessa roolissaan "Leaving Las Vegas" elokuvassa.

Elokuvan budjetti oli aikoinaan 2 miljoonaa dollaria ja tuotto elokuvateatterissa vain 750 tuhatta joten teatterikierroksellaan elokuva floppasi rankasti. Elokuvan IMDB-pistemäärä on kuitenkin siedettävä 5,9.

Omalta kohdalta elokuva menee nyt katselulistalle ja kun sen vuoro saapuu, yritän myös oman mielipiteeni elokuvasta kirjoittaa arvostelun muodossa. Mitenkäs lukijat, oliko elokuva teille tuttu ja mitäs mieltä siitä olitte jos olette sen sattuneet näkemään?
Edellinen
« Uudempi
Seuraava
Vanhempi »