-->

3 kuuluisaa elokuvakohtausta joissa näyttelijä oli kuolla!

E
lokuvien teko ei aina ole helppoa ja joissakin kohtauksissa näyttelijät joutuvat oikeasti vaaran tielle. Tiesitkö nämä kolme kuuluisaa elokuvakohtausta joissa näyttelijä oli kuolla?

Paluu tulevaisuuteen 3 - Michael J. Fox

Paluu tulevaisuuteen 3 tapahtui villissä lännessä ja elokuvassa on kohtaus, jossa Biff nostaa Marty Mcflyn (Fox) ylös köysi kaulassaan. Kohtausta kuvatessa Fox ei saanutkaan pidetty köyttä kaulaltaan käsillään vaan menetti tajuntansa, tarinan mukaan kuvausryhmällä kesti hetken tajuta että Fox ei näytellyt vaan oli oikeasti pulassa.

Aeon Flux - Charlize Theron
Aeon Flux elokuvasta ei seurannut paljoa hyvää muutenkaan, sen verran suuri floppi se oli. Aeon Fluxin yksi kohtaus meinasi myös koitua Charlize Theronin kohtaloksi. Yhdessä elokuvan stunttikohtauksessa Theron yritti suorittaa volttia taaksepäin kun loukkasi selkänsä ja vaurioitti selkäydintään. Onneksi Theron selvisi tilanteesta vain kuukauden sairaslomalla ja kuntoutuksella. Viimevuosina Theron on noussut yhdeksi Hollywoodin ykköstähdeksi ja tehnyt loistavat roolisuoritukset mm Mad Max - Fury Road ja Young Adult - elokuvissa.

Sylvester Stallone - Rocky 4
Stallone on kokenut loukkaantumisia useissa elokuvissa, mutta lähimpänä kuolemaa hän oli Rocky 4 elokuvan kuvauksissa. Eräässä nyrkkeilykohtauksessa Dolph Lundgrenin näyttelemän Ivan Dragon kanssa, Lundgren löi Stallonea niin lujaa että hänen sydämensä turposi ja Stallone joutui sairaalaan tiputukseen.
Edellinen
« Uudempi
Seuraava
Vanhempi »