-->

Älä katso näitä piirrettyjä äidin kanssa!

P
iirretyt elokuvat eivät kaikki ole vain lapsille, jotkut niistä ovat täysin aikuisille suunnattuja. Tässä 3 piirrettyä elokuvaa joita ei kannata katsoa äidin kanssa!

Heavy Metal

Tässä vuoden 1981 kanadalaisessa antologia elokuvassa on niin väkivaltaa, alastomuutta kuin seksiäkin. Elokuvan ohjasi Gerald Potterton ja tuottajana toimi mm muuan Ivan Reitman, joka tunnetaan paremmin mainstream elokuvista kuten "Ghostbusters" ja "Identtiset kaksoset."

Fritz - Kova kolli
Vuonna 1972 julkaistu "Fritz - Kova kolli" on Ralph Baksin ohjaama tarina animoidusta kissasta joka aiheuttaa pahennusta 1960-luvun opiskelijana. Elokuva on piirretty mutta se on aiheuttanut elokuvan väärin arvioineille vanhemmille paljon päänvaivaa sillä se sisältää niin huumeita, seksiä kuin väkivaltaakin, puhumattakaan rasismista ja rikollisuudesta.

South Park - Bigger, Longer & Uncut

South Park tv-sarjasta syntynyt vuoden 1999 musikaalielokuva on hiukan edellistä kevyempää satiiria mutta sisältää sekin osansa vähemmän lapsille sopivaa sisältöä. Trey Parkerin ohjaama elokuva sisältää ison kasan kekseliäitä kirosanoja, Saddam Husseinin saatanan rakastajana ja pieru ja seksivitsejä tonneittain.
Edellinen
« Uudempi
Seuraava
Vanhempi »