-->

Netflixin salatut helmet - oletko jo nähnyt tämän komediaelokuvan?

N
etflixissä törmää joskus elokuviin joita ei ole ajatellut pitkään aikaan, sillä hyvätkin elokuvat saattavat unohtua ajan virtaan. Netflixin virrasta onneksi löytyy useita helmiä ja yksi niistä on "Blondien luokkakokous" alkuperäiseltä nimeltään "Romy And Michele's High School Reunion."

Vuonna 1997 julkaistu komedia on Simpsons tuottaja David Mirkinin esikoiselokuva jonka pääosissa nähdään "Frendit" sarjan Pheobe, Lisa Kudrow, Oscar-voittaja Mira Sorvino (vuoden
1995 elokuvasta "Mighty Aphrodite - Rakkauden jumalatar") sekä Janeane Garofalo (Reality Bites) ja Alan Cumming (James Bond elokuva "Kultaisen silmän" Boris)

Pienimuotoisen kulttiaseman saavuttanut elokuva kertoo Romysta ja Michelestä, kahdesta naisesta jotka ovat olleet ystäviä koulusta asti. Kun tulee aika high-school luokkakokouksen kaksikko päättää kertoa entisille luokkatovereille vähän väriteltyä totuutta elämistään.

"Blondien luokkakokous" on komedia joka oikeasti naurattaa. Pääosan esittäjät tekevät kaikki loistosuoritukset, mutta kyllä tämä on Lisa Kudrowin elokuva. Herääkin ihmetys miksei Kudrow näytellyt useammassakin elokuvassa, varsinkin "Frendit" uransa huipulla. Tämän elokuvan lisäksi ei tule mieleen kuin "Terapian tarpeessa" elokuva ja sen jatko-osa joissa Kudrow esiintyy Robert De Niron kanssa.

Joka tapauksessa, jos tämä komedia on mennyt ohi niin kannattaa katsoa nyt kun se löytyy Netflixistä, dvd:llä tätä elokuvaa saa nimittäin metsästää kissojen ja koirien kanssa. Alta löydät elokuvan trailerin.


Edellinen
« Uudempi
Seuraava
Vanhempi »