-->

Paras tv-sarja Netflixissä juuri nyt!

K
aikkien aikojen paras komedia tv-sarja löytyy nyt Netflixistä. Netflix on nimittäin lisännyt kirjastoonsa tv-sarjan "Freaks and Geeks. 80-luvulle sijoittava sarja kertoo yläasteikäisistä nuorista jotka kokevat teini-iän makeudet ja kauheudet.

Nimensä sarja sai nuorten jakautumisista eri ryhmiin joista yhdet olivat "freaksejä" eli erilaisia nuoria ja toiset "geeksejä" eli nörttejä. Sarja on elämänmakuinen ja todella hauska. Paul Feigin luoma sarja jäi vain yhden kauden mittaiseksi, mutta on nostanut ensiesityksensä jälkeen vuonna 1999 nipun tähtiä Hollywoodin taivaalle. Myös Feigin oma ohjaajan ura sai siitä nosteen joka on johtanut hänet viime vuosien elokuvahitteihin "Morsiusneidot", "The Heat" ja "Spy" sekä tulevaan "Ghostbusters" uudelleenfilmatisointiin.

"Freaks and Geeks" sarjan näyttelijöistä todelliseen supertähteyteen on noussut kolmikko James Franco, Seth Rogen ja Jason Segel.

James Franco eteni aina Oscar-ehdokkaaksi asti elokuvasta "127 tuntia." Hänet on nähty myös "Hämähäkkimies" elokuvissa Harry Osbornen roolissa sekä Oz- elokuvassa "Mahtava Oz". Franco on todellinen nykyajan yleisnero sillä hän on myös kirjoittanut, kirjoja ja elokuvakäsikirjoituksia, hankkinut tutkinnon useasta eri aineesta, ohjannut, näytellyt teatterissa ja vaikka mitä.

Seth Rogenista on tullut yksi komediaelokuvan suurimpia tähtiä mm. elokuvien "Pineapple Express", "This is the End", "Naapurit" ja "Paksuna" ansiosta. Rogen on myös toiminut käsikirjoittana mm. elokuvissa "Superbad" ja "The Interview." Jälkimmäinen aiheutti kohun jolla oli vaikutuksia jopa maailmapolitiikkaan. "The Interview" löytyy myös Netflixistä.

Jason Segel saavutti suursuosien tv-sarjassa "How I Met Your Mother" joka suomessa tunnetaan nimellä "Ensisilmäyksellä." Segel näytteli 9 kautta jatkoneessa sitcomissa Marshallia, hieman hölmöä mutta hyväntahtoista asianajajaa joka muodosti yhdessä Lilyn (Allyson Hannigan) kanssa yhden tv-historian söpöimmistä pareista. Elokuvarooleja Segel on tehnyt elokuvissa kuten "Muppetit", "I Love You Man" ja "Bad Teacher."

"Freaks and Geeksin" naistähtistä suurimpaan suosiaan ovat nousseet Linda Cardellini joka on nähty viime vuosina "Avengers - Age of Ultron" ja "Daddy's Home" elokuvissa sekä Busy Phillips joka näytteli Courteney Coxin kanssa "Puumanainen" sarjassa.

Jos siis tämä kaikkien aikojen paras tv-sarja on jäänyt näkemättä, suuntaa Netflixiin ja pistä "Freaks and Geeks" pyörimään.

Edellinen
« Uudempi
Seuraava
Vanhempi »