-->

Ritari Ässällä on rahat loppu!

D
avid Hasselhoff oli kiistämättä yksi 80- ja 90-lukujen supertähdistä. Mm. "Ritari Ässä" ja "Baywatch" sarjoista tutun näyttelijän tähti on kuitenkin laskenut huimasti ja se näkyy myös tuloissa. The Hoff on joutunut jopa töihin tänne pohjoismaihin talk-show isännäksi tienataaksen vähän voita leivän päälle.
Sekään ei ilmiselvästi ole riittänyt sillä nyt miehellä on rahat loppu ja oikeusjuttu vireillä. Hasselhoff tahtoisi oikeuden pienentävän hänen ex-vaimolleen maksamia elatusapusummia. Miehen mukaan tilin saldo näyttää 600 dollaria, luottokorttivelkaa on satatuhatta ja rahat eivät riitä 21 000 dollarin maksamiseen exälle joka kuukausi.

The Hoff ei ole ensimmäinen tähti jonka ex-avioliitot käyvät kalliiksi. Mm. Eddie Murphy ja John Cleese ovat joutuneet rahapulaan ex-vaimojen takia.

Älä kuitenkaan huolestu, vaikka tili näyttää lähes nollaa niin mies kertoo kuitenkin kuukausimenoikseen 72 000 dollaria joihin sisältyy elatusavun lisäksi miehen tyttärien menot 19 000 dollaria. Kyllä siinä Hasselhoffille jää itselleenkin jotain rahaa kulutettavaksi, noin 32 000. Eiköhän sillä jotenkin pärjää.
Edellinen
« Uudempi
Seuraava
Vanhempi »