-->

Tänään tv:ssä - Renny Harlinin elokuva pääosassaan painijatähti!

R
enny Harlin on kiistatta kaikkien aikojen suosituin suomalaisohjaaja, vaikka suosio onkin hiipunut 90-luvun huippupäivistä. Tänään tv:stä tulee Harlinin vuoden 2009 elokuva "12 Rounds" pääosassaan WWE tähti John Cena. ("The Marine")

Elokuva kertoo etsivä Danny Fischeristä, jonka tyttöystävä kidnapaan ja mies joutuu juoksemaan kidnappaajan pillin mukaan täydet "12 erää..." Juoneltaan ja tunnelmaltaan elokuva muistuttaa hieman "Die Hard - Koston enkeli" elokuvaa ja se ei ole ollenkaan huono juttu. "12 Rounds" on nimittäin Harlinin edellinen oikeasti katsottava elokuva, joka on omassa genressään erittäinkin katsottava tekele.

John Cena on roolissaan pätevä ja voidaankin lisätä listaan painijatähdistä jotka pärjäävät myös isolla kankaalla. Ja tälle listallehan kuuluvat tietysti myös Dwayne "The Rock" Johnson ("Fast & Furious" - sarja, "San Andreas") ja Dave Bautista ("Guardians of the Galaxy, "007 Spectre")

Harlinin uusin elokuva on Jackie Chanin, Johnny Knoxvillen ja Sara Forsbergin tähdittämä "Skiptrace" joka saa ensi-iltansa Kiinassa heinäkuussa 2016.

"12 Rounds" 14.5 klo 23 Fox - kanavalta!
Edellinen
« Uudempi
Seuraava
Vanhempi »