-->

Kiirehdi! Niin ehdit vielä katsoa 90-luvun komediaklassikon!

M
ikään ei kestä ikuisesti, ei myöskään Netflixin elokuvat. 28. päivä kuluvaa kuuta Netflixin valikoimasta poistuu elokuva, joka jättää vähintäänkin koira-auton muotoisen reiän lähtiessään seinän läpi. Kyseessä on vuonna 1994 julkaistu Jim Carrey elokuva "Nuija ja Tosinuija."

Elokuvan toisena aisaparina esiintyi Jeff Daniels ja ohjaajina toimivat pissakakkahuumorin kuningasveljekset Bobby ja Peter Farrelly. Komedia oli ilmestyessään jättimenestys, joka oli vuoden 7. katsotuin elokuva maailmassa. Eikä tuo vuosi ollut mikään elokuvahistorian välivuosi, "Nuijan ja Tosinuijan" edeltä katsotuimmat listalta löytyy elokuvia kuten "Leijonakuningas" ja "Forrest Gump."

Paitsi että elokuva oli jättimenestys lippuluukuilla, se teki myös lopullisesti supertähden Jim Carreystä. Carrey, joka ennen elokuvaa oli eniten tunnettu takapuolestaan puhuvan lemmikkietsivä Ace Venturan roolista, alkoi tämän elokuvan myötä nostamaan palkkaa 20 miljoonaa per elokuva.

Elokuvan menestys teki tietä myöskin jatko-osille, sankareiden nuoruudesta kertova "Tosinuija ja vielä nuijempi" ilmestyi vuonna 2003 sekä 20 vuoden päähän sijoittuva jatko-osa "Nuija ja Tosinuija Kaks" tuli ensi-iltaan vuonna 2014. Jatko-osat eivät kuitenkaan yllä lähellekään alkuperäisen komedianeroutta.

Tämän yhden kaikkien komediaelokuvan trailerin voit katsoa alta ja koko elokuvan Netflixistä vielä kuun loppuun asti.


Edellinen
« Uudempi
Seuraava
Vanhempi »